Hvordan kan du finansiere dine drømmemalerier?

Når du låner penger for å kjøpe noe som vil stige i verdi, kalles det å investere. Så hva er forskjellen på å investere i aksjer og å investere i kunst? Å kjøpe et kunstverk som etterhvert vil stige i verdi, er ikke dumt. Det er både pent å ha hengende på veggen hjemme, og etterhvert vil dine barn eller andre i slekten kunne arve noe verdifullt. Å ta opp lån er ikke alltid dumt. På www.centum.no kan du låne opptil 500 000 kroner og få det i løpet av 2 til 3 arbeidsdager.

Et oversiktlig lån

Man hører ofte for tiden at nordmenns pengeforbruk har økt, og mange setter seg selv i gjeldskrise. Det er klart at hvis du tar opp et lån og ikke helt vet om du klarer å betale tilbake, så vil du kunne bli sittende igjen med en gjeld du ikke kan håndtere. Derfor er det viktig å beregne renten på et forbrukslån fra Centum, før du bestemmer deg for hvor mye du skal låne. Det fine med dette lånet er at når du sender inn søknaden, vil Centrum hjelpe deg med nettopp dét. Dermed blir det enklere å ha oversikt over et slikt lån.

Invester i kunst for fremtiden

Hvis du ser et kunstverk du vil investere i, er det bare å bruke lånekalkulatoren hos Centrum. For alt du vet, kan kunstverket du kjøper stige betraktelig i verdi, så det er best å kjøpe det før andre gjør det. Det eneste kravet fra Centrum er at du tjener 120 000 brutto i året, og at du ikke har betalingsanmerkninger, gjeldsordning eller inkassoanmerkning. Så du kan trygt pynte opp stuen, gangen eller rommene dine hjemme med noen utsøkte malerier, samtidig som du investerer for fremtiden. Enten for deg selv, barna dine eller andre i slekten din.