Lån penger og betal for dine drømmekunstverk

Du har sikkert lest mange advarsler mot å opprette et forbrukslån på dagen, men et forbrukslån kan faktisk være en god ting hvis det er noe du har lyst på der og da. Du må allikevel skaffe deg en oversikt over nedbetalingsplanen, og sørge for at du har en inntekt som dekker denne. Når dette er i boks er det bare å levere inn en søknad, så kan kunstdrømmen gå i oppfyllelse. Kanskje kjøper du et billig maleri av en framtidig storkunstner? Det er virkelig noe å etterlate seg og bevare i familien i flere generasjoner framover.

Lån opptil 500 000 kroner

Hos Centum kan du få et forbrukslån på dagen på opptil 500 000 kroner. Rentene er meget gunstige, og starter på 6,99 %. Etter at vi har mottatt nettsøknaden vil den bli vurdert, slik at vi kan gi deg et passende tilbud. Denne metoden er meget tidsbesparende og gjør at vi kan svare deg innen kort tid. Et lån på 250 000 kroner må du f.eks. betale ned 3805 kroner i måneden på de neste ti årene. Dette er et relativt beskjedent beløp om du har en normal inntekt på rundt 30 000 kroner i måneden.

Et forbrukslån gir deg frihet

Kunstnere definerer seg ofte som frie mennesker, og det er nettopp dette som er hensikten med et forbrukslån. Det gir deg med en solid økonomi en stor sum penger du kan bruke på noe du ønsker der og da. Nå kan nettopp dette nydelige og inspirerende kunstverket bli ditt. Alt du behøver å gjøre er å søke om forbrukslån hos Centum. Vi svarer innen meget kort tid, og personer over 18 år som tjener over 120 000 kroner i året har gode muligheter til å låne hos oss. I tillegg krever vi at du ikke har betalingsanmerkninger. Søk, og innfri drømmene dine i dag.